Over ons

Na 17 jaar ervaring bij verschillende leveranciers bundelen we sinds 2019 onze kennis en krachten. 

Als specialist in additieven, technische vloeistoffen en sprays kunnen wij alle sectoren bedienen waar reparaties aan voertuigen worden verricht.

Als onafhankelijk leverancier kunnen wij ons hierin onderscheiden, door onze producten te leveren met een hoge kwaliteit en een gunstige prijs. Deze producten worden door ons samengesteld en geproduceerd.

Door onze ervaring en  contacten in de petrochemische industrie worden onze producten volgens de laatste stand van zaken ontwikkeld en geproduceerd. Veel andere leveranciers zijn afhankelijk van wat hun merk voorschrijft.
Wij kunnen dit zelf bepalen, dit betekent voor u als bedrijf dat u werkt met een optimaal product qua kwaliteit en prijs.

U kunt gebruik maken van onze  “full services” , zoals scholing voor uw personeel op verschillende afdelingen en technische bijstand bij u in het bedrijf. Allerhande marketingondersteuning is bij ons vanzelfsprekend. Wij zijn ook ondernemers, dus we begrijpen wat van belang is, om uw bedrijf te begeleiden, ook in aftersales.

Op onze website vind u een selectie van onze producten. De beschrijving en toepassing staan er bij vermeld. Van elk van deze producten zijn er ook technische bulletins ter ondersteuning voor toepassing met nuttige tips. Deze kunnen wij apart verstrekken. 

We hopen dat we u kunnen ontmoeten voor een vrijblijvend verdiepende uitleg van de mogelijkheden. Als u meer informatie of een afspraak wilt maken, gebruik dan het contactformulier op onze website. 

Schuiven naar boven